Creality 3D Ender 3 Max FDM 3D-printer, 300 x 300 x 340 mm

Creality 3D Ender 3 Max FDM 3D-printer, 300 x 300 x 340 mm, 2 koelventilatoren, stil moederbord, Carborundum-glasbed
HoogtepuntenGROTE PRINT SIZE - Creality Ender 3 Max geeft je een ongelooflijk 11,811 x 11,811 x 138 mm bouwvolume, dat veel groter is dan Ender 3, Ender 3 Pro, Ender 3 V2 en Ender 5, waardoor je je creativiteit zeker kunt vergroten in een maximale werkruimte.

2 koelventilatoren: de dubbele axiale koelventilatoren voeren de warmte van het hete uiteinde effectief af met continuïteit, wat meer verrast is, en de onmiddellijke koel trim aanzienlijk versnellen.

 U kunt ook genieten van het plezier van printen zonder gedoe met hitte, zelfs bij langdurig printen.

Stil moederbord: Gesteund door de stille driver TMC2208, kan Creality Ender-3 Max hinderlijk geluid en wiebelen tijdens het printen aanzienlijk verminderen, wat zorgt voor soepelere bewegingen en een stillere printervaring.

Veilige voeding: Ender Max 3 wordt geleverd met een UL-gecertificeerde merkvoeding, zodat temperatuurschommelingen tot een minimum worden beperkt en uw 3D-printer wordt beschermd tegen onverwachte stroompieken.

Carborundum-glasbed: met zijn superioriteit in hittebestendigheid en vlak oppervlak, is het carborundum-glasplatform beter om prints te hechten zonder enige vervorming, en ook gemakkelijker voor gebruikers om printmodellen op het platform te verwijderen.Stabiel en opmerkelijk geïntegreerd structuurontwerp: het aluminiumoxideframe en de H-vormige metalen basis van de Ender-3 Max 3D-printer vormen een stabiele geïntegreerde machinestructuur die zowel praktisch als artistiek is.

Krachtige Hotend Kit - Extreem nauwkeurig printen: Ender-3 Max 3D-printer heeft een modulaire uiteinde met een hittebestendig koperen mondstuk, dat helpt bij het snel smelten van filament en soepele extrusie van filament.

Grote afdrukgrootte-Max werkruimte, maximale productie: 300x300x340 mm, een veel grotere werkruimte dan die op de Ender-3 3D-printer.

Een groter afdrukformaat betekent een hogere productiecapaciteit.

Soepel en stabiel lineair katrolsysteem: soepele beweging en stabiel afdrukken worden verzekerd door een betrouwbaar bewegingssysteem dat bestaat uit een speciale Z-as precisie T-schroefstang, V-profielen en lineair katrolsysteem.

Dubbele koelventilatoren - effectief bij warmteafvoer: de axiale koelventilator helpt continu de warmteafvoer.

De dubbele ventilatoren zorgen voor een snelle afkoeling van het geëxtrudeerde filament. Lever altijd mooie resultaten op.

Volledig metalen extruder-gladde filamentinvoer: volledig metalen Bowden-extruder is krachtig in filamentinvoer.

Gladheid van het Carborundum-glasplatform begint bij de eerste laag: Met zijn superieure hittebestendigheid en oppervlaktevlakheid helpt het Carborundum-glasplatform afdrukken beter te hechten en gebruikers afdrukken gemakkelijker te verwijderen. 

Geen verpakking en geen krassen.

Hervat afdrukken zonder zorgen over afdrukfouten: met de functie voor het hervatten van afdrukken kan de Creality Ender-3 Max afdrukrecords ophalen wanneer de stroom uitvalt en doorgaan met afdrukken wanneer de stroom weer is ingeschakeld.

Intelligente sensor met filamentbreukdetector: wanneer filamenten opraken of breken, stopt Creality Ender-3 Max automatisch met afdrukken.

Het kan het afdrukken hervatten wanneer een nieuw filament wordt ingevoerd.

Krachtige voeding - veilig en stabiel in gebruik: de krachtige 350 W voeding kan worden aangepast om de spanning van 100 V tot 240 V aan te passen. 

Veilig in gebruik en krachtig bij het opwarmen.

TMC2208 Krachtige stilte-driver: de Duitse import TMC2208-chipdriver wordt gebruikt voor gebruik in de X-as en Y-as.

Het is effectief om het motorgeluid en het schudden te verminderen, waardoor u een comfortabele en stille werkomgeving krijgt.

DIY-upgrades - Maximaliseer de afdrukcapaciteit: gereserveerde ruimte voor doe-het-zelf-upgrades zoals BL-Touch en filamentsensor

Deze 3D Printer vind je met coupons hier terug, link hieronder


Specificatie
AlgemeenMerk: Creality 3D
Type: 3D-printer
Model: Ender-3max
De kleur zwart

Specificatie Molding Tech: FDM 3d-printer
Machinegrootte: 513x563x590mm
Afdrukformaat: 300x300x340mm
Machinegewicht: 9,5 kg
Afdrukprecisie: ± 0,1 mm
Afdruksnelheid: 30-60 mm/s (aanbevolen), ≤180 mm/s
Laagdikte: 0,1-0,4 mm
Bestandsoverdracht: USB/Geheugenkaart
Moederbord: 32bit moederbord
Slicer: Creality Slicer/Cura/Pepetier-Host/Simplify3D
Bestandsformaat: STL/OBJ/AMF
Ondersteuning besturingssysteem: WindowXP/7/8/10/MAC/Linux
Nominale spanning: 100V-240V AC50/60HZ DC24V
Nominaal vermogen: 350W
Nivelleringsmethode: BL-Touch (optioneel)
Filament: PLA/TPU/PETG/ABS/Hout
Gewicht en grootte Productgewicht: 9,5 kg
Pakketgewicht: 13 kg;
Productafmetingen (L x B x H): 51,3 * 56,3 * 59 cm
Pakketgrootte (L x B x H): 66.5 * 55 * 30 cm;
Verpakkingsinhoud
1 Ender-3max 3D-printer,
1 PLA-filament,
1 netsnoer,
1 accessoireset,
 1 gebruikershandleiding


Is te bestellen via bovenstaande link