Creality 3D Ender 3 V2 3D-printer, geüpgraded 32-bits

Creality 3D Ender 3 V2 3D-printer, geüpgraded 32-bits stil moederbord, Carborundum-glasplatform, hervatten van afdrukken
Hoogtepunten
Algemene introductie: met geüpgraded stil moederbord is deze Ender-3 V2 3D-printer ontworpen voor brede toepassing in huis en bedrijf, kunst, bouw en geneeskunde, enz. Compatibel met het afdrukformaat van het 235 × 235 × 98 mm-model. Makkelijk te gebruiken voor jongeren, hobbyisten en beginners en geweldig voor professionals.

Bedrijfstemperatuur: Het duurt slechts 3 minuten om de nozzle (200-250 graden) en het hete bed (50-60 graden) op te warmen voordat u begint met printen.

Filamenten: onze 3D-printer ondersteunt printmaterialen zoals PLA / ABS / PETG / TPU. Volgens onze experts kunnen beginners beginnen met PLA-materiaal dat gemakkelijk te gebruiken is met alle 3D-printers.

Dubbele Y-as: Ender-3 V2 wordt geleverd met een dubbel-Y-as besturingssysteem met stabiele output. Dit systeem kan trillingen voorkomen die worden veroorzaakt door langdurig afdrukken.

Geavanceerd moederbord zelf ontwikkeld

Uitgerust met een bijgewerkte besturingschip, heeft Ender-3 V2 een geavanceerder en gevoeliger besturingssysteem in vergelijking met de gewone versie.

 Bovendien biedt het Ender-3 V2-moederbord gebruikers een kant-en-klare ervaring en op stilte gerichte upgrades, waardoor een soepele beweging onder 50 DB wordt gegarandeerd, zonder ruis tijdens het printen.

Extrudermondstuk met hoge prestaties

Ender-3 V2-mondstuk extrudeert filament voor afdrukken na temperatuurinstelling (210 graden om PLA / ABS-filament te extruderen en 245 graden om andere filamenten zoals TPU / PETG te extruderen) Het heeft een nieuw ontwerp en stabiele prestaties met messing mondstuk dat hittebestendig is.

Nieuwste gebruikersinterface

Confrontatieplatform met de nieuwste gebruikersinterface voor aanpassingen zoals temperatuur en nivellering (afstellen X/Z/Y-as). Ook zijn er vier knoppen voor handmatige nivellering.

Garandeer in alle opzichten uw gunstige printervaring.

Gemakkelijk voor filamenttoevoer

Druk na het verwarmen van de nozzle op de extrusieveer en plaats het filament (blauwe knop kan worden verwijderd voor snellere filamenttoevoer) totdat het filament uit de nozzle komt.

Afdrukfunctie hervatten

Ender-3 V2 ondersteunt het hervatten van het afdrukken vanaf de laatst geregistreerde positie van de extruder na onverwachte stroomuitval of de afdrukstop.

Garandeer een uitstekend drukeffect voor u.

Gereedschapskist

De Ender-3 V2 is uitgerust met een gereedschapskist voor het opbergen van gereedschap. 

Je kunt er accessoires in kwijt als je ze kwijt bent. 

Veel handiger en efficiënter voor gebruikers!

Waarom kiezen voor Ender-3 V2 3D-printer?

1. De Ender-3 V2 3D-printer kan eenvoudig worden geïnstalleerd om te printen en is compatibel met verschillende soorten filament.

2. Ender-3 V2 3D-printer heeft een hoge precisie en biedt een uitstekend afdrukeffect in vergelijking met andere.

3. Het ondersteunt een afdrukformaat van 220 * 220 * 250 MM voor het afdrukken van speelgoed, kunst, architectuurgebouwen, enz.


Deze 3D Printer vind je met coupons hier terug, link hieronder

Specification


General


Brand: Creality 3D
Type: 3D printer
Model: Ender 3 V2
Color: black

Specification

Layer Resolution: 0.004-0.016 in

Normal speed: 1,181-2,362 in / s

Maximum print speed: 7087 in / s

Print Size: 86mm x 8661mm x 96mm

Interface: USB 2.0 / 3.0 and WiFi

Nozzle size 0.016 in

Filament diameter: 0.069 in

Weight & Size Product Weight: 7.8kg
Package Weight:9.6kg
Product Size(L x W x H): 47.5*47*62cm
Package Size(L x W x H): 56.5*38*21cm


Package Contents


1 Ender-3 V2 3D printer
1 PLA filament
1 power cord
1 accessory kit
1 user manual 

Is te bestellen via bovenstaande link