DOCROOUP DS2 elektrische vouwfiets Off-road 20*4.0 inch 750W

DOCROOUP DS2 elektrische vouwfiets Off-road 20*4.0 inch 750W  SHIMANO 7-snelheden derailleur 48V 11.6Ah Batterij 50 km/u Max. snelheid Puur vermogen tot 50 km Bereik Aluminium frame


Hoogtepunten
Krachtige motor

DOCROOUP e-bike is uitgerust met een 750w borstel loze motor, die meer dan genoeg vermogen levert voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, vakantie of steile route op de berg. 20 inch en 29 pond gewicht, biedt plaats aan rijders tot ongeveer 225 pond met gemak.

Uitstekende prestaties van onderdelen

DOCROOUP e-bike frame is gemaakt van aluminiumlegering. Het heeft een verstelbaar sportzadel en een vergrendeling voor de schokdemper die je het comfort van een rijervaring zullen bieden. Coole koplampen met een luide claxon om mensen te waarschuwen terwijl je rustig op de e-bike rijdt.

Verwijderbare batterij

minder oplaadtijd maar meer vermogen om te fietsen, 48V 11.6AH lithiumbatterij heeft slechts 4 uur nodig om volledig te worden opgeladen. Het kan worden bereikt 25 mijl per uur en 50 mijl bovenop de boost-modus.
Dikke banden en de voorwielophanging en dubbele schijfrem --- schijfrem die de stevige all-season banden snel en veilig stopt. Kan ook off-road worden gebruikt, maar wees voorzichtig bij het rijden in natte of besneeuwde omstandigheden.

Meer gebruiksmodus

DOCROOUP e-bike heeft echte Shimano21-speed met 5 standen. Naast puur trappen als gewone fiets of puur elektrisch als je wilt fietsen met relaxen, of boost stand als je wilt genieten van extra kracht en snelheid. Het heeft ook een gehumaniseerde duwmodus wanneer u de e-bike moeiteloos met uw gezin vooruit wilt laten gaan en cruise control-modus terwijl u het duimgas 8 seconden ingedrukt houdt, en het zal worden vrijgegeven door te remmen / trappen of gas te geven.

Waarom kiezen voor Docrooup E-bike

snelheid, milieuvriendelijk, mode-levensstijl
Als je op zoek bent naar een veilige manier om te pendelen tijdens de Covid-virusperiode, dan is de Docroup E-bike zeker de beste keuze.

 In plaats van te verdringen in de metro of in Rolls Royce te zitten, geeft de e-bike met de Docrooup u meer frisse lucht voor uw gezondheid.

Droop E-bike is een opvouwbare e-bike met 750w. De wielen zijn 20 inch en het gewicht is ongeveer 29 pond. 

Het is een uitstekende keuze voor woon-werkverkeer door druk verkeer of gebruik het tijdens het kamperen om van het buitenleven te genieten.

Het frame is gemaakt van aluminiumlegering, licht maar krachtig sterk. Geldt ook voor vliegtuigen. Het heeft een verstelbaar sportzadel en een vergrendeling voor de schokdemper die je comfort tijdens het rijden zullen bieden. 

Coole koplampen met een luide claxon om mensen te waarschuwen terwijl je rustig op de e-bike rijdt. Krachtige lithiumbatterij die in 4 uur volledig is opgeladen en u veel tijd geeft om te genieten van de fiets op of naast de weg, in de bergen of in het dorp. 

Het heeft echte Shimano 21-speed versnellingen met 5 modi om de fiets te gebruiken:


Trappen om te sporten, elektrisch om energie te besparen of boost-modus voor extra kracht en snelheid. Ze worden weergegeven op het LCD-scherm. Cruise Control wordt geactiveerd wanneer u het duim gas 8 seconden ingedrukt houdt en het wordt losgelaten door te remmen/trappen of gas te geven.

Gebruiksmodus e-bike:
1, Sportmodus: de e-bike is hetzelfde als elke gewone fiets in de sportmodus, zonder een boost functie te gebruiken

2, elektrische modus: als u de handtas draait, beweegt de e-bike automatisch;

3, Boosting-modus: trappen in plaats van het stuur te draaien, wordt de e-bike automatisch in de boost-modus gezet

4, Push-modus: wanneer u met uw gezin met de e-bike wilt wandelen, kunt u op de knop in de boost-modus drukken, de e-bike zal moeiteloos vooruit gaan. Het enige wat u hoeft te doen is het evenwicht van de E-bike te bewaren. De duwmodus zorgt voor meer ontspannen rijden.

5, E-bike Cruise control-modus: draai aan het stuur, e-bike wordt automatisch ingesteld in cruise control. Wat je op dit moment moet doen, is ervoor zorgen dat de rijrichting van de e-bike is, dan kun je genieten van het plezier van een rijder. Als u de cruise control wilt stoppen, moet u remmen en snel loslaten om de snelheid te verlagen en deze modus te verlaten.


Het wordt geleverd met een 750 watt 48-volt krachtige elektromotor die u snelheden tot ongeveer 35 mijl per uur kan geven.

Het geeft je een echt gevoel van vrijheid zonder dat je deel uitmaakt van verkeersopstoppingen, terwijl je ook geniet van de bries in je gezicht terwijl je inzoomt terwijl je geniet van de frisse lucht.

Hij heeft een  geveerde schijfrem die de stevige all-season banden snel en veilig stopt. Dikke banden zorgen voor snelheid en veiligheid. Kan ook off-road worden gebruikt, maar wees voorzichtig bij het rijden in natte of besneeuwde omstandigheden.

De Cocooup e-bike biedt met gemak plaats aan rijders tot ongeveer 225 pond. Met deze e-bike kunnen vele plezierige en plezierige uren worden doorgebracht voor een verscheidenheid aan dagelijkse taken. Probeer het eens en kijk hoeveel vreugde het je kan brengen.Deze E-bike kan je ook terug zien in overzicht van de E-bikes + coupons, Link hieronder


Specificatie


Merk DOCROOUP
Type elektrische mountainbike
Model DS2
Kleurfamilie Zwart / Leisteen grijs
Maximale snelheid 50 mijl/u
Maximale kilometerstand 28-35 MPH (elektrisch) / 28-30 MPH (PAS)
Framemateriaal aluminiumlegering
Motor 750W high-speed borstel loze reductiemotoren
Derailleurversnelling 7 versnellingen
Rijden Model Booster rijden, Puur elektrisch rijden, Sport rijden, Push rijden, Cruise control rijden
Voorvork Comfortabele schokabsorptie van hoogwaardig koolstofstaal
Wieldiameter 20'' dikke band
Band 20'' x 4.0'' dikke band
Voertuiggewicht 13 kg /29 lb
Laadvermogen 102 kg /225 lb
Batterij 48V 11.6Ah Lithium-ion
Oplaadtijd Ongeveer 4 uur