LaserPecker Pro Deluxe slimme lasergraveerder

LaserPecker Pro Deluxe slimme lasergraveerder met ondersteuning voor autofocus Standaard Smart Control Voorbeeldmodus Wachtwoordvergrendeling Oververhitting Afsluiten Bewegingsdetectiebril 10000+ uur LevensduurHoogtepunten


Ondersteuningsstandaard voor autofocus

LaserPecker Pro is geüpgraded met een automatisch aanpassende steunstandaard die binnen enkele seconden kan worden opgezet en scherpgesteld. 

Het enige wat je hoeft te doen is het graveerdoel op de plek te leggen.

 De ingebouwde sensoren van de standaard meten de afstand tussen de lasergenerator en het doel en passen de hoogte automatisch aan om ervoor te zorgen dat het brandpunt zich op de juiste afstand van het oppervlak van het object bevindt.

Voorbeeldmodus

Voor het graveren zal LaserPecker Pro eerst het geplande traject van het patroon laten zien door een geleidelaser op het doeloppervlak te projecteren.

Gebruikers kunnen eenvoudig de grootte, positie en rotatiehoek van het patroon aanpassen op basis van het voorbeeldtraject. 

Als je eenmaal tevreden bent met het patroon, druk je gewoon op de knop om het in te branden!

Slimme bediening

Verbind LaserPecker Pro met de LaserPecker-app, kies of upload een patroon in de app en bewerk het met gebruiksvriendelijke bedieningselementen.

Uw Pocket Art Studio 

LaserPecker is de meest compacte en gebruiksvriendelijke lasergraveerder in zijn soort. Pak het gewoon en stop het in je tas, je pocket art studio is altijd en overal klaar om te werken. 

Wanneer je je inspiratie hebt gevonden, sluit je hem gewoon aan, of sluit je hem aan op een powerbank of pc via een Type-C-poort en breng je je ideeën tot leven!

Moeiteloos dragen

Zowel de steunstandaard als het laserschild van LaserPecker Pro kunnen moeiteloos worden gedragen omdat ze allemaal een opvouwbaar ontwerp hebben.

 Als ze niet in gebruik zijn, vouwen ze plat, ongeveer zo groot als een klein boek, en kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen voor reizen of opslag.

Makkelijk te gebruiken

LaserPecker Pro kan worden ingeschakeld met behulp van een adapter en kan ook worden gebruikt met een powerbank of pc via een Type-C-poort.

 Zelfs als u onderweg bent, hoeft u alleen LaserPecker Pro eruit te halen en aan te sluiten op uw powerbank of pc, u kunt direct uw creativiteit ontdekken!Deze 3D Printer vind je met coupons hier terug, link hieronder
Specificatie


Algemeen


Merk: LaserPecker
Type: Graveur
Kleur: Grijs
Let op: Beschermschild moet apart worden aangeschaft. 

Specificatie


Materiaal: metaal
Laservermogen: 1600 mw Laserbereik
: 100 x 100 mm
Vermogen door: 5V2A
Gewicht en grootte Productgewicht: 1,8 kg
Pakketgewicht: 1,9 kg
Productafmetingen (L x B x H): 25 x 21 x 13,5 cm Pakketafmetingen 
(L x B x H): 25 x 21 x 13,5 cm 


Verpakkingsinhoud


Host x 1
Elektrische standaard x 1
Statief x 1
Bril x 1
Adapter x 1
Datakabel x 1
Graveren materialen pakket x 1


Is te bestellen via bovenstaande link